LOGO WEDDINGSWING

Letterlijk en figuurlijk 'in de wolken' tijdens jullie huwelijksceremonie?

Dat kan met de unieke weddingschommel van Weddingfruits.


De schommel (swing) is speciaal gemaakt om tijdens de huwelijksceremonie (met name bij buitenbruiloften) er eens anders bij te zitten dan op de standaard stoelen. Uiteraard stylen wij de schommel, zodat het passend is bij jullie smaak.

Een boom bij de ceremonie is prachtig, maar de schommel kan ook geleverd worden in een frame, sterk genoeg om een heel gezin op te dragen.

Huren
Alles al rond, maar lijkt de schommel jullie toch wel erg leuk om erbij te hebben? Dan is het mogelijk om er een te huren. De huurprijs voor een hele dag (inclusief frame), bezorging en weer afhalen is € 275,00 (op basis van beschikbaarheid).
Montage en demontage is mogelijk op aanvraag. Houdt er hierbij rekening mee dat dit met twee personen moet gebeuren x uurtarief. Huurprijs is exclusief reiskosten à € 0,24 per kilometer.

Bij afname bruiloft styling ligt de prijs een stuk lager, afhankelijk van welk pakket jullie kiezen en welke decoratie gewenst is bij de schommel.

Kopen
Ja, ik ben ook te koop! Voor in de tuin, op het terras, bij opa en oma op de boerderij of wat ons betreft op de slaapkamer. Prijs 375,00 (exclusief frame / inclusief aluminium frame € 525,00.
Copyright © 2017 - Weddingfruits, Alle Rechten Voorbehouden.