Tips & Trends

Tip: bespaar op de juiste dingen

Wat veel bruidsparen ten onrechte denken, is dat een mooi gestylde bruiloft erg kostbaar is. Dit hoeft absoluut niet het geval te zijn. De kunst is om je trouwbudget voor de juiste items te gebruiken, waarbij de stelregel is 'less is more'.

Trend: een bruiloftstylist inhuren

In andere landen is styling van een bruiloft al net zo gewoon en vanzelfsprekend als de bruidstaart. Onmisbaar. Leuk voor ons, maar ook zeker voor jullie dat het hier ook steeds meer gezien wordt. Ons advies: Zeg ook JA tegen bruiloftstyling.

Tip: wit als basisstyling

Als je in de eerste instantie wit of ivoor als basis neemt, is er met kleine details al heel veel mogelijk om het een geheel te laten worden. Laat bijvoorbeeld een bloem overal terug komen. Idee: neem de kleur van de muur van de trouwlocatie als accentkleur.

Trend: oosterse invloeden

Je hoeft er niet per se een oosterse afkomst voor te hebben of van knal kleuren te houden. Misschien zijn jullie gek op reizen of houden jullie van het sfeertje. Compleet met henna tatoeages, oosterse hapjes, kussens op de grond en bijpassende muziek.
We love it!

Tip: advies van een specialist

De 'to-do-list' is zo lang en de keuzes zijn enorm. Je ziet simpelweg door de bomen het bos niet meer! Daarom schakelen steeds meer bruidsparen de hulp van een specialist in, zoals een bruiloft stylist of wedding planner. Een hele verstandige keuze zeggen wij!
Copyright © 2017 - Weddingfruits, Alle Rechten Voorbehouden.